Werkwijze

 

  • Coachingsplan

Op basis van een verkennend gesprek wordt de situatie in kaart gebracht, waarna de hulpvragen en doelstellingen worden vastgelegd in een coachingsplan. Vervolgens zullen afspraken worden gemaakt hoe- en in welke omgeving en frequentie de coachingsgesprekken zullen plaatsvinden. Na afloop van de coachingsperiode zal nazorg plaatsvinden waarin aandacht komt voor evaluatie, toekomstplanning en/of professionele doorverwijzing.

 

  • Locatie

Zelden vindt een coachingsgesprek van Trisna Coaching plaats op een vaste locatie thuis of op kantoor. De voorkeur gaat uit naar een moment of locatie in de buitenruimte. Een omgeving die het hoofd leeg maakt en aanzet tot nadenken. Nadenken over waar je het voor doet en wat je wilt bereiken. Trisna Coaching denkt in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. En mocht het coachingsgesprek op een kantoor of thuis plaatsvinden, dan zetten we een muziekje op. Muziek die jou rust brengt en inspireert. Dat praat een stuk gemakkelijker.

 

  • In je eigen tijd

Het bijzondere van Trisna Coaching is dat de sessies overwegend buiten kantooruren plaatsvinden. Bij voorkeur op een moment dat je even niet met je werk of met de thuissituatie bezig bent. Op een moment nadat je je na het werk hebt omgekleed en hebt gegeten. Op een moment dat je tijd voor jezelf hebt.