Training

 

Trisna Coaching is een groot voorstander van een gezonde leefstijl. Regelmatig sporten en bewegen is niet alleen goed voor lichaam en geest. Het zorgt er ook voor dat je fysiek en mentaal in goede conditie verkeert om onder alle omstandigheden rechtop te blijven lopen en verder te gaan. 

 

Trisna Coaching heeft als ambitie om particulieren en bedrijven aan te moedigen om sport en beweging als 'noodzakelijk goed' te beschouwen om daarmee een gezonde balans in het leven aan te brengen en te behouden. Sporten en bewegen zorgen ervoor dat je hoofd wordt leeggemaakt, spanningen afnemen en er intermenselijk contact plaatsvindt.  

 

In samenwerking met ervaren partners in de sportsector kunnen er op verzoek, voor particulieren en bedrijven, eenmalige of periodieke trainingen worden georganiseerd op het gebied van onder meer hardlopen, bootcamp of actieve groepstraining. Uiteraard afgestemd op het niveau en conditiepeil van de individuele deelnemer of de deelnemers(doel)groep!                          Sporten en bewegen moet vooral leuk, versterkend en inspirerend zijn. 

 

- Business-bootcamp (sporten & nadenken over businessvraagstukken / doelen behalen)

- Actieve groepstraining (tijdens het sporten elkaar versterken, aanvullen en inspireren)

- Uitwaai sessie op het strand (in ontspannen omgeving afwisselend actief bewegen en nadenken)

- Personal sportcoaching (reactiveren en stimuleren van beweging, stap voor stap en op eigen tempo)