Missie & visie

 

  • Duidelijkheid 

In onzekere tijden heb je behoefte aan duidelijkheid. Denk aan bijvoorbeeld baanverlies, schuldproblematiek of schaarste. Dan wil je weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Aanhoudende onduidelijkheid leidt tot stress en uitval.

In de praktijk is gebleken dat stress maakt dat je geen stip meer aan de horizon ziet en niet meer de motivatie hebt om doelen in het leven te behalen. Brieven in ambtelijke taal, een woud van regeltjes en onbekendheid met het recht, hebben een verlammend effect. Meer rust en minder stress ervaren door meer inzicht en duidelijkheid over waar je staat. Dat is waar Trisna Coaching op doelt. Bij voorkeur in een stimulerende en inspirerende omgeving.       

                                                            

  • Uitleg en inzicht

Trisna Coaching biedt particulieren en professionals de mogelijkheid om geld- of schuldvraagstukken voor te leggen die in de privé- of werksfeer stress of onzekerheid veroorzaken. Samen brengen we de factoren die daar de oorzaak van zijn, in kaart.

Door in begrijpelijke taal uitleg en inzicht te krijgen, ontwikkel je voeling met juridisch complexe materie en krijg je steeds meer grip op jouw situatie. Hierdoor ben je zelf in staat bent om de situatie vanaf de zijlijn te beoordelen, complexe vraagstukken terug te brengen naar de essentie en daarbij opzoek te gaan naar mogelijkheden.             

                                                                                                    

  • Beweging

Trisna Coaching is voorstander van voldoende in beweging zijn en inspiratie opdoen. Beiden kunnen bijdragen aan een basis van waaruit je kunt werken aan het geleidelijk bereiken van je doelen in het leven. Denk aan een schuldenvrij leven als stip aan de horizon. Sport en beweging inzetten als stimulans of metafoor om daarmee de lat net iets hoger te leggen. Of om inspiratie en ideeën opdoen in een gesprek tijdens een wandeling in een voor jou inspirerende omgeving.          

                                                     

  • Inspiratie

Sport, muziek en lifestyle is misschien niet waar je in eerste instantie aan denkt wanneer je het hebt over coaching. Toch vormen deze pijlers de inspiratie voor de methodiek en benadering van Trisna Coaching. Wanneer je in een goede mentale- en fysieke conditie bent, bereik je meer, zie je meer en wil je meer. Trisna Coaching stimuleert, inspireert en brengt je in beweging. Beweging die nodig is om nog meer uit jezelf te halen en sterker te worden. Sterk genoeg om jouw situatie de baas te zijn en te blijven.